1

Closed

Error when analyzing ETL-File

description

Hi,

I have a problem with analyzing etl-Files. I followed the instructions from the MSDN "http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dn271699%28v=nav.80%29.aspx" and created an etl-File. When I try to open it via the NAVApProfiler, I get an error message which says, that there is no element within the sequence. Can you help me on that? Am i missing something? I downloaded the newest release from NAVAppProfiler.

Thanx, Markus

file attachments

Closed Mar 5, 2015 at 7:29 PM by dwortho

comments

dmytrositnik wrote Dec 9, 2014 at 7:31 AM

Hello,

Did you set the Data Collector Set trace buffer size to recommended minimum?
Can you open the trace with PerfView and see the NAV events?
What is the size of the trace file?

/Dmytro.

MeisterYoda wrote Dec 9, 2014 at 3:05 PM

Hi,

thank you very much for your hint. I obviously created the data collector trace wihtin the wrong group - according to the MSDN they should be created within the user-defined group. But then it is not possible to set the buffer properties. No it's working so far - except when i set up the data collector for service calls or Windows Event Log only. Those to options (1 and 5) aren't working. Do you if I'm doing something wrong.

Thanx and Best Regards,
Markus

MeisterYoda wrote Dec 10, 2014 at 6:52 AM

Hello,

gosh, I'm blind - yesterday evening I found the setting for the Buffers - also within the "Custom Group" of the Data Collector Sets. It's all working now.

Thanks again,
Markus

wrote Mar 5, 2015 at 7:29 PM